Wednesday, September 27, 2006

Inte som Mark's and Spencer

Om jag blir tvungen att välja det godaste jag ätit, kan det hända att jag säger Mark's and Spencer's salmon and creamcheese sandwich. Laxen är så där lagom salt och osten smakar ljuvligt av citron och vitpeppar på toppen av all mjuk gräddighet. Dessutom är de vita formbrödsskivorna rejäla så det blir något kvar när dubbelmackan skärs itu. Ironiskt att jag faktiskt saknar det bröd jag har förbannat så många gånger. Man saknar det man inte har.
Idag bestämde jag mig för att återuppleva matupplevelsen och intog således portionsciabatta med coops rökta, skivade lax och Philadelfia light som jag blandade med en skvätt cition och nymalen vitpeppar. Ciabattan fick ersätta det traditionella brödet eftersom jag misstänker att resultatet inte blir lika lysande med Rasker. Ciabatta är alltid segt och gott, laxen var god och osten helt okej. Tyvärr har jag en förkärlek att äta bröd och sovel var för sig så det blev mest brödgnagande efter att jag satt i mig laxen och osten direkt. Det hade säkert blivit ännu godare med full fetthalt på Philadelfian, men det är trots allt onsdag och det fick gå. Nu ska jag snart inta min onsdagsBärry. Bärry är min favorityougurt och jag äter den alltid till efterrätt på onsdagar. Jag gräver mig ner systematiskt. Först njuter jag av den syrliga yougurten som kittlar på tungan, sen blir allt bara sötare och sötare tills jag stöter på sylten vilket är la grande finale. Underbart. Körsbär är min favoritsmak och den tar jag när jag känner mig konservativ. Idag blev det blåbär.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home