Sunday, May 04, 2008

Matte B

Jag har varit upptagen med att plugga ihjäl mig inför nationella provet på torsdag (har knappt lämnat lägenheten) så av förståliga skäl har det har inte blivit något skrivet. Igår åt vi bräckt kassler med apelsin/avokado-salsa. Tyvärr är det inte längre citrussäsong, men annars var det gott. Nyss åt jag kyckling och päronbitar i kelda örtsås med fullkornsris. Standardrätt hemma hos oss. Gott alltså.
Varför är Keldas nya förpackingar så fula och anglifierade? Vad hände med de stämingsfulla matbilderna? När blev mellangrädden vispbar? Vem vill äta vispad mellangrädde? Varför är grädden uppdanskad?

3 Comments:

Blogger Rebecca said...

Trevligt med livstecken från dig. Hoppas du mår bättre, och mosar anoreximonstret på samma sätt som en potatispress mosar potatisen.

Soliga hälsningar från Rebecca.

11:56 AM  
Anonymous Anonymous said...

Mellangrädden har alltid varit vispbar

8:51 PM  
Anonymous Anonymous said...

Retar mig också, OERHÖRT, på Keldas nya förpackningar och fåniga produktnamn. Om den större texten på förpckningarna ändå var på svenska, men nej. Inte då.

Grrrr!

Isan

11:22 PM  

Post a Comment

<< Home